Na sončno soboto 8. oktobra 2011 je potekalo državno prvenstvo dečkov do 10 in 11 let ter deklic do 11 let v Mostecu.

Najboljšo uvrstitev med člani SD Dolomiti je s 6. mestom v D10 dosegel Jon Tepeš. V tej kategoriji so ostali sotekmovalci iz kluba zasedli 12. mesto David Muhič, 18. Aleks Muhič in 30. mesto Matevž Marinko.

V kategoriji D11 je 21. mesto dosegel Matija Barba.

Zlato med dečki do 10 let je osvojil Hafnar Mark (SK Triglav), med deklicami do 11 let Pia Slamek (SSK Velenje) ter med dečki do 11 let Damjan Suzič (SSK Costella Ilirija).

Na ekipnem državnem prvenstvu do 11 let je ekipa SD Dolomitov (Jon Tepeš, Aleks in David Muhič, Matija Barba) osvojila 9. mesto.

Rezultati:

dečki do 10 let    |    dečki do 11 let    |    deklice do 11 let

ekipno državno prvenstvo do 10 let

Teden dni po osvojitvi naslova državnega prvaka v konkurenci članov (Jurij Tepeš) je prav tako v Kranju – Gorenja Sava Matevž Marinko, član SD Dolomiti, osvojil 2. mesto v kategoriji cicibani do 9 let. Njegov uspeh je s 6. mestom dopolnil član SD Dolomitov Nejc Peklaj.

Državni prvak je postal Vid Rošer ( SSK Mislinja), tretje mesto pa je osvojil Matic Hladnik (NSK Tržič – Trifix).

Poleg cicibanov so za naslov državne prvakinje cicibank do 9 let skočile tudi deklice. Državna prvakinja je postala Špela Mastnak (SD Vizore), drugo mesto je osvojila Eva Krek (SSK Alpina), tretje mesto je šlo v ND Rateče Planica za Vido Ravnikar.

Cicibani do 9 let: Rezultati    |    Cicibanke do 9 let: Rezultati

Član SD Dolomiti Jurij Tepeš je na skakalnici v Kranju osvojil naslov poletnega državnega prvaka. Srebro je osvojil Dejan Judež (SK Triglav), bron pa Matic Kramaršič (SSK Costella Ilirija).

Po lanskem drugem mestu je letos uspelo Juriju stopiti še stopničko višje.

Zmage se je Jurij zelo veselil. Dokazal je, da zna zbrati motivacijo za tekmovanje kljub nespodbudnim zadnjim treningom . Vodil je že po prvi seriji, v drugo pa z najdaljšo daljavo dneva (112,0 m) le še potrdil naslov. Judež je zaostal za 8,2 točki.

Nekoliko slabše je nastopila Anja Tepeš, ki je osvojila 7. mesto pri članicah. Zmagala je komaj 13 letna Ema Klinec. Na drugo in tretje mesto sta se uvrstili Špela Rogelj in Maja Vtič.

Rezultati: Člani
Rezultati: Članice
Rezultati: Člani – ekipno