Jurij Tepeš v letošnjem letu iz tekme v tekmo niza odlične rezultate. Njegov največji uspeh v svetovnem pokalu je 8. mesto s predzadnje tekme v švicarskem Engelbergu. Veliko priznanje skakalnemu športu in tudi Juriju pa je naziv najboljše ekipe v letošnjem letu po izboru športnih novinarjev.

Zgoraj slika s podelitve v Cankarjevem domu.

Skakalna ekipa (v sestavi Jernej Damjan, Robert Kranjec, Peter Prevc in Jurij Tepeš) je z rezultatom na zadnjem svetovnem prvenstvu 5. marca letos navdušila vse ljubitelje smučarskih skokov. Z osvojenim tretjim mestom na veliki skakalnici v moštveni preizkušnji so si priborili laskavi naslov ‘Športniki slovenije 2011 v ekipnih športih‘.

Iskrene čestitke našim orlom.

Po uspešni poletni sezoni 2011, kjer so letalci iz Guncelj osvajali odlične uvrstitve tako v regijskem pokalu kot tudi na državnem prvenstvu, smo bili povabljeni na zaključno prireditev in podelitev medalj ter pokalov, ki je potekala v Ajdovščini.

Prireditev je organiziralo društvo SD Ajdovščina. Program je z rock glasbo popestrila lokalna glasbena skupina Skalp, za plesne ritme in plesno predstavo je poskrbela lokalna plesna skupina.

SD Dolomiti so si tekom poletne sezone 2011 priskakali naslednja odličja v skupnem seštevku:

2 mesto pokal Cockta do 9 let MATEVŽ MARINKO,

1 mesto ljubljanska regija do 9 let NEJC PEKLAJ,

2 mesto ljubljanska regija do 11 let MATIJA BARBA.

Čestitke vsem tekmovalcem za uspešno poletno sezono 2011 in uspešno sezono zima 2011/2012.