Ob zaključku leta 2014 smo se zbrali na skupnem druženju. Pod smrekico je bil velik kup daril za vse naše člane, trenerje in klub.

V želji, da bomo še naprej dobro delali na vseh področjih delovanja društva in doseganju novih rezultatov, voščimo vsem članom in podpornikom uspešno ter srečno leto 2015.

V pripravi na zimo smo izvedli delovno akcijo pokrivanja skakalnic. Z namenom, da se sneg dobro sprime s podlago, smo nad plastjo plastičnih elementov položili mrežo oziroma filc.

Hvala pridnim sodelavcem.

Načrtovani snežni trening v krajih s snežno odejo se je v zadnjem hipu preselil na ledeno ploskev dvorane Tivoli. V soboto, 13. decembra, smo tako izvedli kondicijski trening skakalcev na drsalkah. Naši skakalci so uživali v hitrem ritmu skupinskih nalog, ki so jih pripravili naši trenerji.

Na Pokljuki skakalci že nabirajo prve izkušnje na snegu, tokrat na tekaških smučeh. Tek na smučeh je zelo dobra dopolnitev skakalnega treninga, seveda pa tudi dobrodošla priprava za nordijsko kombinacijo. Pestrost vadbe je pri tej starosti otrok še kako pomembna, saj je vsestranski telesni razvoj ena od naših prioritet. Na tekaških smučeh dobijo skakalci dober občutek za ravnotežje, drsenje, vztrajnost, na priložnostnih skakalnicah pa lahko dobro pilimo tudi skaklne prvine, še posebej doskok v telemark.Veselja in sproščenosti pa nam seveda ne manjka!