IV. Skoči z nami v dresu al’ pižami

Gunclje, 12.6.2016

Kljub slabi vremenski napovedi in velikim količinam dežja, ki so padle v noči iz sobote na nedeljo, smo danes lahko našo prireditev izpeljali v lepem vremenu.

V šestih kategorijah (“Pižamarji”, “Cicibani”, “Predprofesionalci”, “Profesionalci”, “Bolj star, bolj nor” in “Žive legende”) se je med sabo pomerilo kar lepo število tekmovalcev in tekmovalk.

Med “Pižamarji” so sodelovali najmlajši otroci, ki so se po skakalnici pognali prvič. Da so bili njihovi skoki varni, so naše tehnične službe poskrbele za čisto posebno skakalnico. Najboljši v tej kategoriji je bil Nik Bohšuc. Uradni rezultati vseh kategorij pa so pripeti na koncu prispevka, da si lahko svoje dosežke pogledajo tudi ostali udeleženci.

V kategoriji “Cicibanov” so bili že sami pogumni fantje in dekleta, ki niso več potrebovali “zmanjšane” skakalnice in so se pognali kar po ta pravem naletu. Najboljši cicibanar je bil Anže Marinko.

Med “Predprofesionalci” je zmagal Jan Zgonc, med “Profesionalci” pa je na “big-footkah” zmagal Bernard Dobre.

V kategoriji “Bolj star, bolj nor” so večinoma skakali tisti, ki si to upajo. Nekateri na skakalnih smučeh, drugi na big footkah. Tudi ostala oprema je bila bolj pisana: namesto skakalnega dresa trenirka ali pa celo kratke hlače, srajca in kravata. V tej kategoriji je zmagala Anja Tepeš, ki je po zaključku kariere danes spet stala na skakalnih smučeh – no, ne ravno :)… tudi ona je imela skrajšane smuči.

Med “Živimi legendami” je bil praktično brez konkurence Janko Rošelj (starejši), ki je seveda pobral tudi nagrado za najboljšega v tej kategoriji.

Akrobatske točke na skrajšanih smučeh so bile prav tako več kot zanimive, saj so najpogumnejši tekmovalci in tekmovalke na skakalnici uprizorili prav posebne skoke. Bernard in Matija Dobre sta bila tako dobra, da sta si delila prvo mesto.

Uradni rezultati:
IV Skoci z nami_Rezultati
IV Skoci z nami-Akrobatii_Rezultati

V fotogaleriji pa si lahko ogledate tudi utrip današnjega dogajanja in prav vse udeležence, ki so si danes upali skočiti.

 

Comments are closed.