Na klubskih skakalnicah izvedli regijsko tekmovanje

V soboto, 29.9.2012, je naš klub organiziral regijsko tekmovanje za pokal Cockta. Pomerili so se skakalci in skakalke v kategorijah do 11 let. Organizatorjem in vsem, ki so s prostovoljnim delom v zadnjih tednih uspeli skakalnice tako dobro pripraviti, da je tekmovanje sploh bilo, lahko resnično čestitamo.

So pa klubsko pripravljalno delo nagradili mladi skakalci. Lahko namreč rečemo, da so bili po osvojenih mestih skakalci iz SD Dolomiti najuspešnejši. Pri cicibankah je prvo mesto osvojila Karin Peklaj, drugo pa Maruša Kres (rezultati). Pri dečkih do 10 let sta prav tako prvi dve mesti osvojila ‘dolomitovca’: Nejc Peklaj je osvojil zlato, srebrno Matevž Marinko (rezultati).

Pri cicibanih do 9 let je Matija Dobre dosegel 5. mesto, Jaka Marinko pa si je delil 7. mesto (rezultati). Pri dečkih do 11 let je David Muhič za las, zgolj za desetinko točke zgrešil stopničke; na 5. mestu mu je sledil Adam Šubic. Aleks Muhič je pristal na 7. mestu, Jon Tepeš pa na devetem mestu (rezultati).

Pri dekletih do 11 let naš klub (še) nima svoje predstavnice. Prvo mesto pa je osvojila ‘ilirijanka’ Pia Mazi (rezultati).

skupinska slika mladih skakalcev po uspešni tekmi v Guncljah

Comments are closed.