Karin je nova državna prvakinja pri deklicah do 13 let!

Kranj, 11.2.2017

Karin

Minuli vikend je bil za naš klub zelo uspešen, saj je Karin Peklaj osvojila naslov državne prvakinje v kategoriji deklic do 13 let. S skokoma 38,5 m in 39,5 m ter visokimi ocenami za slog, je Karin premagala Tio Kodrnja (NSK Toper Celje) in domačinko Niko Prevc. Čestitke!!!
Uradni rezultati

Na državnem prvenstvu v kategoriji do 13 let je naslov državnega prvaka osvojil Taj Ekart (SSK Mengeš), srebro je domov odnesel Rok Masle (SSK Ilirija), bron pa je osvojil Lovro Peitl (SK Zagorje). Naši fantje so se odrezali takole:
– 11. mesto: Matija Dobre,
– 16. mesto: Taj Kai Golob,
– 17. mesto: Lovro Perme in
– 18. mesto: Nejc Podgoršek.
Uradni rezultati

Tudi dečki do 12 let so se na enako veliki napravi (HS 43,5 m) potegovali za naslov državnega prvaka. Osvojil ga je Tadej Benedik (SK Triglav), drugi je bil Nik Gostiša Lah (SSK Logatec), tretji pa je bil Nik Heberle (SSD Stol). Naši fantje žal na tem državnem prvenstvu niso prišli do točk, uvrstili pa so se takole:
– 37. mesto: Matej Plut,
– 44. mesto: Jaka Marinko,
– 47. mesto: Urh Matjašič,
– 50. mesto: Matevž Košir,
– 52. mesto: Matic Perme in
– 53. mesto: Matija Pleško.
Uradni rezultati

Ekipno so se naši fantje in dekle (Taj Kai, Matija, Nejc in Karin) odrezali odlično, saj so osvojili 4. mesto. Naslov državnih prvakov so osvojili člani ekipe SSK Mengeš, drugi so bili domačini, tretji pa naši sosedi, Ilirjani. Naša druga ekipa, v sestavi: Matija, Urh, Jaka in Lovro, je osvojila 17. mesto. Uradni rezultati

V Mislinji je dan kasneje potekalo tudi državno prvenstvo najmlajših skakalcev: cicibanov in cicibank do 9 let. Mi smo tja poslali dva predstavnika: Zaka Megliča in Tineta Sotlarja, ki sta osvojila 76. oz. 87. mesto. Uradni rezultati

 

 

Comments are closed.